O autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat la intrarea în Huși

Marți, 11 Octombrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

O autocisterna incarcata cu motorina s a rasturnat la intrarea in Husi | imaginea 1 Joi, 6 octombrie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, asigurarea zonei și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe DN 24B, la intrarea în municipiul Huși, în zona Dobrina.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o autocisternă răsturnată, șoferul fiind evacuat. Din autocisternă s-au scurs lichide combustibile. Pompierii militari au asigurat zona, au îndepărtat bornele bateriilor și au asigurat măsurile specifice în astfel de cazuri. S-a intervenit pentru blocarea scurgerilor de combustibil.

Conducătorul autocisternei, un bărbat în vârstă de 47 ani a fost evaluat medical, a primit primul ajutor și a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Galerie imagini