Pompierii bârlădeni au salvat un bărbat blocat într-un autocamion

Vineri, 21 Octombrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii barladeni au salvat un barbat blocat intr un autocamion | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate.

Toate acestea pentru asigurare măsuri PSI, deblocare, evaluare și acordare prim ajutor, în cazul producerii unui accident rutier pe DE581, în localitatea Tutova, ieșirea spre localitatea Crivești. În accident au fost implicate două autocamioane și un autoturism, în cele trei autovehicule aflându-se patru persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite cele trei autovehicule avariate (un autocamion încărcat cu cereale a lovit în spate un altul încărcat cu suc de mere, acesta din urmă fiind împins în autoturism), o persoană rămânând blocată în autocamion.

Persoana în cauză a fost deblocată, după evaluare aceasta fiind diagnosticată cu traumatism toracic. Victima în vârstă de 58 ani a primit primul ajutor, după care a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad.

Celelalte trei persoane au fost evaluate medical, au primit primul ajutor, dar au refuzat transportul la o unitate medicală. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini