Intervenții “legate” ale pompierilor bârlădeni

Miercuri, 23 Noiembrie 2022Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Interventii  legate  ale pompierilor barladeni | imaginea 1 Pompierii au intervenit în localitatea Sârbi, comuna Banca.

Un bărbat a fost descarcerat, după care a fost preluat de echipajul unei ambulanțe aparținând SAJ Vaslui. Din cauza scurgerilor de combustibil, circulația rutieră a fost întreruptă pe ambele sensuri. Unul dintre echipajele de pompieri s-a deplasat în zona producerii accidentului, direct de la o intervenție unde au lichidat un incendiu izbucnit la un cap tractor.

Pompierii bârlădeni au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea/deblocarea, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE 581, în localitatea Sârbi, comuna Banca.

În accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism de transport marfă și un tractor încărcat cu furaje. La intervenție au participat și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate și două victime, una dintre acestea fiind încarcerată. Din tractor s-a scurs combustibil, circulația fiind întreruptă pe ambele sensuri.

Pompierii militari au descarcerat un bărbat, victima fiind preluată de echipajul ambulanței SAJ. Șoferul tractorului a primit primul ajutor în cea de-a doua ambulanță SAJ. Pompierii au mai asigurat măsurile PSI specifice în astfel de cazuri.

Galerie imagini