Un tractor și o mașină au intrat în coliziune

Vineri, 11 Noiembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Un tractor si o masina au intrat in coliziune | imaginea 1 Miercuri, 9 noiembrie a.c., în jurul orei 10.15, s-a produs un accident rutier pe DN3A, pe raza localității Dragoș Vodă, două autovehicule intrând în coliziune. În accident au fost implicate un autoturism înmatriculat în Călărași, în care se aflau 4 persoane (2 copii și 2 adulți) și un utilaj agricol (tractor), în care se afla doar conducătorul utilajului.

La fața locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj de descarcerare din cadrul Secției Dragalina, trei ambulanțe SAJ Călărași și autospeciala ATPVM (autospecială transport personal şi victime multiple) de la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi.

La sosirea echipajelor de intervenţie, nu au fost identificate persoane încarcerate în cele două vehicule, însă fiecare dintre acestea prezentau traumatisme ușoare și aveau nevoie de îngrijiri.

Autospeciala de transport persoane și victime multiple a preluat și transportat la spitalul din Călărași conducătorii celor două autovehicule implicate în accident, iar celelalte trei persoane, doi copii și un adult au primit îngrijiri și au fost transportate la unități spitalicești de ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță sosite la locul accidentului.

Traficul pe DN3A, pe respectivul tronson de drum, a fost blocat de tractorul răsturnat pe o parte.

Galerie imagini