Microbuz răsturnat pe o parte în urma impactului cu o mașină

Vineri, 23 Decembrie 2022Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Microbuz rasturnat pe o parte in urma impactului cu o masina | imaginea 1 Doi bărbați de 50, respectiv 57 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs marți dimineață, 20 decembrie a.c., în intersecția străzilor Uzinei cu Aprodu Purice. Microbuzul s-a răsturnat pe o parte în urma impactului cu un autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM), ambulanța SMURD, dar și o ambulanță SAJ.

Aceștia au constatat că în microbuz erau două persoane și le-au ajutat să iasă din interior. Ulterior, victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital.

Totodată, pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele baterilor. Totodată, au îndepărtat de pe partea carosabilă elementele de caroserie, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Galerie imagini