Tânăr descarcerat dintre fiarele contorsionate

Joi, 19 Ianuarie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Tanar descarcerat dintre fiarele contorsionate | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu module pentru descarcerare/deblocare), pentru evaluarea, descarcerarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, în apropierea stației de Ambulanță.

În accident a fost implicat un autoturism în care (conform celor relatate de victimă) s-ar fi aflat două persoane. La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un autoturism avariat în care se afla un bărbat încarcerat.

Victima în vârstă de 20 ani avea picioarele prinse sub bord. După aproximativ 25 minute, victima a fost descarcerată. În tot acest timp, bărbatul a fost asistat medical de personalul care deservea stația de ambulanță din Bârlad.

După descarcerare, victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, bărbatul fiind diagnosticat cu traumatisme ale membrelor inferioare. Polițiștii fac cercetări pentru a afla circumstanțele producerii acestui accident rutier.

Galerie imagini