9 accidente rutiere soldate cu 21 de victime

Miercuri, 29 Martie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

9 accidente rutiere soldate cu 21 de victime | imaginea 1 În perioada 17-19 martie a.c., pompierii militari constănțeni au intervenit și în cazul a 9 accidente rutiere soldate cu 21 de victime. Dintre acestea, 13 au fost transportate la spital, iar, din nefericire, pentru 2 dintre ele s-au aplicat manevrele de resuscitare fără rezultat, fiind declarat decesul.

În cursul zilei de sâmbătă, 18 martie a.c., pompierii au fost solicitați să intervină în cazul a trei accidente rutiere cu victime multiple care au avut loc la scurtă distanță unul față de altul.

În jurul orei 16.00, echipajele de stingere, descarcerare, SMURD, cele ce deservesc autospeciala pentru transport personal și victime multiple precum și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Constanța au fost solicitate să intervină la un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, cu șase victime, la ieșire din localitatea Băneasa spre Constanța.

Toate cele șase persoane au fost transportate la spital cu multiple traumatisme. La o oră și jumătate distanță, trei persoane au fost grav rănite, iar o alta și-a pierdut viața după ce o autoutilitară s-a răsturnat.

După alte 30 de minute de la această intervenție, pompierii militari au acordat primul ajutor altor șase persoane, victime ale unui accident rutier petrecut între două autoturisme, la intrare în localitatea Valu lui Traian. Cele șase persoane asistate medical la fața locului au refuzat transportul la spital.