Autoturism intrat sub un autocamion staționat

Miercuri, 29 Martie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Autoturism intrat sub un autocamion stationat | imaginea 1 Duminică dimineața, 26 martie a.c., începând cu ora 06:00, Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu module pentru descarcerare ușoară), o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD și echipaje specializate.

Toate acestea pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea, evaluarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DJ 207E, în localitatea Bălteni, comuna Bălteni (ieșirea spre Răduiești).

În autoturism se aflau două persoane. La intervenție a participat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism intrat sub un autocamion staționat.

Urmare a producerii accidentului rutier, o persoană a rămas încarcerată, iar cea de-a doua s-a autoevacuat. Victima încarcerată a fost descarcerată și mai apoi predată echipajului cu medic SAJ. Cea de-a doua victimă a fost preluată de echipajul pe prim ajutor de pe ambulanța SMURD.

Ambele victime au fost transportate în stare de conștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiștii vasluieni.

Galerie imagini