O tânără a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier

Sâmbătă, 11 Martie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

O tanara a avut nevoie de ingrijiri medicale  in urma unui accident rutier | imaginea 1 O tânără, în vârstă de 20 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe barajul din localitatea Mihăilești, duminică dimineață, 5 martie a.c.

Primii care au intervenit la caz au fost coordonatorul SMURD și un paramedic care ieșiseră din tura de serviciu și se întorceau spre Giurgiu. Aceștia au oprit imediat și au acordat primul ajutor tinerei respective, până la sosirea echipajelor.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat faptul că în accident era implicat un singur autoturism, în care se aflau trei persoane.

Tânăra, pasageră în autoturism, era conștientă și cooperantă, fiind preluată de echipajul SMURD și transportată la un spital din capitală. Conducătorul auto a primit îngrijiri medicale la fața locului din partea echipajului SAJ. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Galerie imagini