Autocar cu 35 de persoane, lovit de un autoturism

Marți, 11 Aprilie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Autocar cu 35 de persoane  lovit de un autoturism | imaginea 1 Luni, 3 aprilie a.c., Secția de Pompieri Huși a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă (autospeciale echipate cu module pentru descarcerare și deblocare) și o ambulanță SMURD tip B2, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea persoanelor și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier în zona localității Târzii, comuna Oltenești.

La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe aparținând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate un autocar și un autoturism, în cele două autovehicule aflându-se 36 de persoane. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autovehicule avariate, ieșite în afara părții carosabile.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, persoanele aflate în autocar se autoevacuaseră. Bărbatul aflat în autoturism acuza dureri în zona lombară. Victima a fost evaluată, a primit primul ajutor și fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

Celelalte persoane implicate în accident (35 femei și bărbați) au fost evaluate, dar nu au necesitat îngrijiri medicale. Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Galerie imagini