Grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane

Duminică, 30 Aprilie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Grav accident rutier soldat cu decesul unei persoane | imaginea 1 Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de o motocicletă pe care se aflau două persoane.

Un echipaj de prim-ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea a fost solicitat duminică, 23 aprilie a.c., în jurul orei 15.05, să intervină pe raza localității Gâldău, la un accident rutier grav, soldat cu decesul unui pieton, bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani.

La sosirea echipajului de prim ajutor SMURD, bărbatul accidentat prezenta leziuni severe, incompatibile cu viața. La evenimentul rutier s-a deplasat, de asemenea, și o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru persoana lovită de motocicletă.

Potrivit datelor deținute la acest moment: 1. bărbat - aprox. 60 ani (pieton) - decedat; 2. femeie - 25 ani, suspiciune fractură membru superior stâng, escoriații, preluată de SMURD și transportată la UPU Călărași; 3. barbat - 26 ani, prezenta escoriații piramida nazală, preluat de SAJ și transportat la UPU Călărași.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul accident, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Galerie imagini