Patru autoturisme și două autoutilitare, implicate într-un accident rutier

Marți, 11 Aprilie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Patru autoturisme si doua autoutilitare  implicate intr un accident rutier | imaginea 1 Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs vineri seară, 7 aprilie a.c., pe A1 București-Pitești. Evenimentul a avut loc pe sensul de mers spre capitală, la km 14, în zona localității Ciorogârla, fiind implicate patru autoturisme și două autoutilitare de transport marfă.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, cu o unitate de terapie intensivă mobilă (UTIM), o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Unul dintre șoferi a fost găsit blocat în mașină, fiind ajutat de pompieri să iasă în siguranță. Acesta era conștient și cooperant, fiind preluat de UTIM și transportat la un spital din capitală. Celelalte șase persoane care au mai fost implicate în evenimentul rutier nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.