Victimă încarcerată, în urma unui accident rutier

Marți, 25 Aprilie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Victima incarcerata  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Doi bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, vineri dimineață, 21 aprilie a.c., în orașul Bolintin Vale. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii.

Unul dintre conducătorii auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de folosirea accesoriilor specifice pentru a putea fi scos în siguranță. Bărbatul, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. Celălalt șofer a ajuns la spital cu ambulanța SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.