Accident rutier grav, pe strada principală din oraș

Duminică, 21 Mai 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier grav  pe strada principala din oras | imaginea 1 Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, marți, 16 mai a.c., în jurul orei 17.30, la un eveniment rutier produs în orașul Fundulea, în urma coliziunii dintre două autoturisme, în care se aflau trei persoane.

În urma impactului violent dintre cele două autovehicule, două persoane au rămas încarcerate/blocate într-unul dintre autoturisme. Victimele au fost extrase și au fost preluate de către echipajele de prim-ajutor.

Un bărbat cu vârstă de aproximativ 60 de ani a fost preluat de către o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță, iar o altă persoană, de sex feminin, în vârstă de 78 de ani a fost preluată de paramedicii SMURD.

Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers aproximativ 30 de minute. Victimele au fost transportate la spitalul Sf. Pantelimon din București. Pompierii militari au curățat carosabilul, au scos bornele acumulatorilor celor două autovehicule și au luat măsurile necesare în vederea prevenirii producerii altor situaţii de urgenţă.

Accident rutier grav  pe strada principala din oras | imaginea 2