Accident rutier în lanț pe autostrada A2

Miercuri, 10 Mai 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier in lant pe autostrada A2 | imaginea 1 Miercuri, 3 mai a.c., în jurul orei 16.05, s-a produs pe A2, Calea 1, km 94, un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule și 19 persoane (5 în microbuz, 1 în monovolum, 1 în autotren, 2 în autoplatformă).

5 victime au fost transportate la cele mai apropiate unități spitalicești: 2 victime au fost transportate de către colegii de pe ambulanțele SAJ, iar 3 victime au fost transportate de către autospecialele SMURD.

Echipaje de poliție s-au deplasat la locul accidentului și s-a circulat pe banda 2 dirijat. Au avut nevoie de îngrijiri medicale 5 persoane care nu sunt rănite grav.

S-au deplasat la această intervenție: o autospecială de descarcerare, o autospecială SMURD de la Secția Dragalina, un echipaj SMURD de la stația Fundulea (Secţia Lehliu Gară), un echipaj SMURD cu o autospecială ATPVM de la Detaşamentul Călărași și 3 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Călărași.

La ora 16.14 a fost activat Planul Roșu de intervenţie la nivel județean. În urma evenimentului rutier 5 victime au fost transportate la spital, conștiente, cu traumatisme ușoare. Planul Roșu a fost dezactivat cu ora 16:45.

Galerie imagini