Accident rutier produs în Călăraşi, cu 3 mașini și patru persoane

Duminică, 21 Mai 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier produs in Calarasi  cu 3 masini si patru persoane | imaginea 1 În data de 16 mai a.c., ora 15.55, un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Călăraşi au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza municipiului Călăraşi, în cartierul Mircea Vodă, la intersecția străzilor Sulfinei cu Mihai Viteazu, la un accident rutier în care au fost implicate 3 mașini.

La sosirea echipajelor de intervenţie, nu au fost identificate victime încarcerate, iar dintre cele patru persoane implicate în accident, doar o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului județean Călăraşi.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor trei autovehicule implicate în evenimentul rutier și au luat toate măsurile pentru prevenirea producerii altor situaţii de urgenţă la locul accidentului. Pompierii militari au curăţat carosabilul şi, după aproximativ 20 de minute, circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Galerie imagini