Au intervenit pentru salvarea vieții victimelor unui accident rutier

Miercuri, 24 Mai 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Au intervenit pentru salvarea vietii victimelor unui accident rutier | imaginea 1 Sâmbătă, 20 mai a.c., Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DE581, în localitatea Tutova, comuna Tutova.

În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane, doi adulți și un copil cu vârsta sub un an. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism puternic avariat (autoturismul a lovit un cap de pod), persoanele aflate în interior fiind evacuate de către ceilalți participanți la trafic.

Cei doi adulți (soț și soție) au suferit multiple traumatisme, au primit primul ajutor în interiorul celor două ambulanțe, și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Copilul nu a suferit traumatisme, dar a fost transportat la spital în aceeași ambulanță cu mama sa.

Pompierii militari au mai asigurat măsuri PSI și au îndepărtat resturile de materiale rămase pe carosabil.

Galerie imagini