Coliziune între un tractor şi un autoturism

Miercuri, 24 Mai 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Coliziune intre un tractor si un autoturism | imaginea 1 În data de 18 mai a.c., ora 14.15, un echipaj de descarcerare si un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Călăraşi au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii Grădiştea, pe DN 31, la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost identificată o singură victimă (conducător al autoturismului), de sex feminin, în vârstă de 20 de ani, care prezenta atac de panică, dureri la nivelul membrului superior drept şi escoriaţii la nivelul antebraţului drept.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri medicale tinerei și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului județean Călăraşi.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor două autovehicule implicate în evenimentul rutier și au luat toate măsurile pentru prevenirea producerii altor situaţii de urgenţă la locul accidentului. Pompierii militari au curăţat carosabilul şi după aproximativ 20 de minute circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Galerie imagini