Doi bărbați au ajuns la spital, în urma unui accident feroviar

Duminică, 21 Mai 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Doi barbati au ajuns la spital  in urma unui accident feroviar | imaginea 1 Doi bărbați, în vârstă de 55 și 58 de ani, au ajuns la spital, în noaptea de marți spre miercuri, 17 mai a.c., în urma unui accident feroviar ce s-a produs între localitățile Toporu și Chiriacu.

Evenimentul a avut loc la aproximativ un km de Gara Toporu, între două locomotive. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul ISU Giurgiu și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

Echipajele au constatat faptul că în locomotive se aflau trei bărbați, găsiți conștienți și cooperanți. Doi dintre aceștia au fost preluați de SAJ și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Giurgiu. Un alt bărbat, în vârstă de 57 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital pentru investigații suplimentare.

Nu au fost afectate liniile de cale ferată, fiind avariate doar cele două locomotive. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.