Femeie decedată și fiul ei ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Miercuri, 10 Mai 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Femeie decedata si fiul ei ajuns la spital  in urma unui accident rutier | imaginea 1 O femeie a decedat, iar fiul ei a ajuns la spital, în urma unui accident rutier ce s-a produs, miercuri după-amiază, 3 mai a.c. pe raza comunei Roma.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Aceștia au găsit autoturismul răsturnat pe cupolă, iar interior, pe bancheta din spate, era o femeie. Soțul și fiul acesteia, aflați în mașină în momentul producerii accidentului, au ieșit singuri din autoturism. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost scoasă din autovehicul de către pompieri. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul.

Fiul acesteia, de 27 de ani, a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul a refuzat să fie dus la spital. Pompierii au asigurat și măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

Galerie imagini