Au intervenit pentru salvarea unor persoane rănite în urma unui accident rutier

Marți, 13 Iunie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Au intervenit pentru salvarea unor persoane ranite in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii militari au fost alertați joi, 08 iunie a.c., în jurul orei 12:35 despre producerea unui accident rutier pe DN 2 E 85, în localitatea Domnești, în care au fost implicate un autoturism, în care se aflau 3 persoane, printre care și un copil în vârstă de 5 ani, și un autocar, în care se aflau șoferul și 10 pasageri. În urma impactului dintre acestea au rezultat 7 victime.

Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Județean Vrancea (S.A.J.).

Echipajul SMURD a preluat și a transportat la spital victimele aflate în autoturism, respectiv, 2 femei și 1 copil. Celelalte 4 victime au fost asistate la fața locului de echipajele S.A.J., 2 dintre acestea au fost transportate la spital, iar 2 au refuzat transportul. De asemenea, la locul intervenției, pompierii au asigurat măsurile necesare de prevenire și stingere a incendiilor.

Au intervenit pentru salvarea unor persoane ranite in urma unui accident rutier | imaginea 2