Cal rămas blocat sub mașină, în urma unui accident rutier

Sâmbătă, 24 Iunie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Cal ramas blocat sub masina  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Luni după-amiază, 19 iunie a.c., pompierii au intervenit în cazul a două evenimente rutiere ce s-au produs pe A1 București-Pitești și în localitatea Podișor.

Primul dintre acestea a avut loc la km 23, în zona localității Bolintin Deal, fiind implicat un autoturism. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD și SAJ. Doi adulți și un copil au fost asistați medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs pe strada Principală din localitatea Podișor. În eveniment au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo. În urma accidentului, calul a rămas blocat sub autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Stației Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și SAJ.

În căruță se afla un bărbat, iar în autoturism erau cinci persoane. Echipajul SAJ l-a asistat medical, la fața locului, pe conducătorul auto, acesta refuzând transportul la spital. Celelalte persoane nu au fost rănite.

Pompierii au folosit accesoriile specifice pentru a scoate calul rănit de sub autoturism. Acesta a fost lăsat în grija unui reprezentant al Primăriei Bucșani. În ambele cazuri, au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor.

Cal ramas blocat sub masina  in urma unui accident rutier | imaginea 2