Pompierii au deblocat un bărbat rănit în urma impactului dintre două mașini

Luni, 05 Iunie 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pompierii au deblocat un barbat ranit in urma impactului dintre doua masini | imaginea 1 Duminică dimineață, 4 iunie a.c., începând cu ora 05:20, pompierii din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea, deblocarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs în municipiul Vaslui.

Accidentul a avut loc pe strada Ștefan cel Mare, vis-a-vis de benzinăria MOL. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau cinci persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autoturisme avariate, într-unul dintre acestea fiind găsită o victimă blocată. Concomitent cu manevrele pentru deblocare efectuate de pompierii militari, doi membri ai echipajului ambulanței SMURD TIM acordau primul ajutor bărbatului în vârstă de 56 ani.

După deblocare, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. O a doua persoană a suferit un atac de panică, paramedicii acordându-i primul ajutor.

Celelalte trei persoane implicate în accident au fost evaluate, însă nu au necesitat acordarea de îngrijiri medicale. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști vasluieni.

Galerie imagini