Secunda de neatenție în urma căreia două persoane și-au pierdut viața

Marți, 18 Iulie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Secunda de neatentie in urma careia doua persoane si au pierdut viata | imaginea 1 Nu aș conduce cu viteză! Nu aș pleca la drum dacă sunt obosit! Nu aș depăși prin loc nepermis sau fără să mă asigur! Aș păstra distanța regulamentară! Aș purta mereu centura de siguranță! Aș fi mai atent dacă aș mai avea o șansă…la viață.

Sunt cuvintele pe care poate le-ar spune victimele accidentelor rutiere, dacă ar mai putea face acest lucru. Din nefericire, în viață nu ni se oferă mereu o a doua șansă, iar o secundă de neatenție poate provoca o tragedie.

La fel cum s-a întâmplat, sâmbătă după-amiază, 15 iulie a.c., pe DJ 507, între localitățile Giurgiu și Oinacu, unde două persoane și-au pierdut viața, iar alte două au fost rănite și au fost transportate la spital.

Circumstanțele în care s-a produs acest accident grav vor fi cercetate de organele competente, însă consecințele vor rămâne pentru totdeauna. Conduceți prudent! Fiți atenți atunci când plecați la drum și nu uitați că cineva drag vă așteaptă acasă!