Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident de mașină

Vineri, 21 Iulie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un tanar si a pierdut viata intr un accident de masina | imaginea 1 Timpul nu poate fi dat înapoi, iar viața nu ne oferă mereu șansa de a face lucrurile altfel. Mai ales în cazul accidentelor rutiere…

Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, duminică seară, 16 iulie a.c., după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un cap de pod. Tragedia s-a întâmplat pe raza localității Cerchejeni.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și două ambulanțe SAJ.

Aceștia au constatat că șoferul era scos din mașină. Echipajele medicale au început, imediat, manevrele de resuscitare. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

ℹ️Conduceți prudent! Luați toate măsurile necesare pentru a nu fi implicați într-un eveniment care vă poate pune viața în pericol!

Galerie imagini