Patru persoane rănite în urma unui accident rutier

Marți, 01 August 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Patru persoane ranite in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii vrânceni au intervenit, miercuri, 26 iulie a.c., cu 4 echipaje, respectiv 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială de descarcerare și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza localității Tulnici, în care au fost implicate 1 autoturism și 1 autoutilitară.

În autoturism se afla o familie formată din 4 membri, anume un barbat de 49 ani, o femeie de 40 ani, o fata de 15 ani și o fată de 12 ani, iar în autoutilitară se afla doar șoferul, un bărbat în vârstă de 49 ani.

În urma impactului au fost rănite 4 persoane, femeia și cele 2 fete, precum și șoferul autoutilitarei. Deoarece fata de 12 ani prezenta politraumatisme și se afla în stare de inconștiență, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Brașov.

Datorită eforturilor echipajelor de prim ajutor, pacienta a fost stabilizată, fiind predată ulterior, în stare conștientă, echipajului de pe elicopter. Echipajele SMURD au preluat femeia și cealaltă fată, iar șoferul autoutilitarei a fost preluat de un echipaj aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea prezent la fața locului.

Galerie imagini