Tragic accident rutier soldat cu decesul unei persoane

Marți, 26 Septembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Tragic accident rutier soldat cu decesul unei persoane | imaginea 1 Un bărbat în vârstă de 55 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina pe care o conducea a ajuns în afara părții carosabile.

Evenimentul s-a produs luni dimineață, 25 septembrie a.c., în jurul orei 02:00, pe raza localității Podriga, comuna Drăgușeni.

La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Stației Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Ajunse la locul intervenției, echipajele de intervenție au identificat și o a doua victimă aflată în stop cardio-respirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Șoferul autoturismului a fost preluat pentru a fi transportat la spital, fiind solicitată în întâmpinare și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD.

Totodată, pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei. Cercetările au fost preluate de polițiști.

Galerie imagini