Patru tineri au ajuns victime într-un accident rutier

Marți, 31 Octombrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Patru tineri au ajuns victime intr un accident rutier | imaginea 1 Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 29 octombrie a.c., pe raza localității Darabani. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei băieți și o fată.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani și Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. Aceștia au constatat că autoturismul era răsturnat pe cupolă și toate persoanele erau ieșite din interior.

Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Galerie imagini