Victimă decedată într-un grav accident rutier

Marți, 31 Octombrie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Victima decedata intr un grav accident rutier | imaginea 1 Joi, 26 octombrie a.c., la ora 11:15, Dispeceratul integrat ISU – SMURD -SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier pe DN28, la ieșirea din localitatea Lețcani, către orașul Podu Iloaiei, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

De urgență, la locul solicitării au fost dislocate o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, două echipaje de prim ajutor calificat și un echipaj de terapie intensivă mobilă cu medic, iar de Serviciul de Ambulanță Județean Iași, un echipaj tip ”B”.

În autoturismul implicat în evenimentul rutier se aflau 4 persoane, din care 1 inconștientă, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată la locul incidentului. Cauza producerii evenimentului rutier va fi stabilită de către organele în drept.

Se reamintește participanților la trafic că trebuie să respecte regulile de circulație, semnalele, indicațiile și dispozițiile polițistului rutier, precum și semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnalizare rutieră.