S-a răsturnat cu mașina, la intrarea în municipiul Hunedoara

Joi, 16 Noiembrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

S a rasturnat cu masina  la intrarea in municipiul Hunedoara | imaginea 1 Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit de urgență la un accident rutier care a avut loc pe Drumul Județean DJ 687, la intrarea în municipiul Hunedoara, dinspre Deva, luni, 13 noiembrie a.c., cu puțin timp înainte de ora 12.00. Pentru misiune au fost alocate 2 echipaje cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Sosite la locul accidentului, echipajele de salvare au constatat că în urma răsturnării unui autoturism, conducătorul acestuia, aflat singur în autovehicul, acuză dureri în zona gâtului, astfel că, după efectuarea manevrelor medicale necesare în astfel de situații, bărbatul, în vârstă de 58 ani, a fost transportat la UPU Hunedoara pentru investigații de specialitate.

Din informațiile primite de echipajele de salvare accidentul s-ar fi produs în urma încercării șoferului autoturismului de a evita un câine aflat pe partea carosabilă. Cercetările au fost preluate de autoritățile competente pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.