Un bărbat și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier

Luni, 20 Noiembrie 2023Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Un barbat si a pierdut viata  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Un bărbat și-a pierdut viața, miercuri noapte, 15 noiembrie a.c., în urma unui accident rutier urmat de incendiu, pe DN5. Tragedia s-a produs pe sensul de mers către Giurgiu, în zona localității Daia, în eveniment fiind implicate două autotrenuri.

Un TIR era încărcat cu peleți, iar celălalt transporta cafea. În urma evenimentului, a izbucnit un incendiu violent la capul tractor al unuia dintre acestea, iar șoferul a rămas încarcerat. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o cisternă, o descarcerare, o ambulanță SMURD și două SAJ.

Când au ajuns echipajele, TIR-ul era răsturnat pe o parte, capul tractor ardea generalizat, iar conducătorul auto surprins în interior nu a mai putut fi salvat. Celălalt șofer implicat a fost monitorizat la fața locului și a refuzat transportul la spital.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului, descarcerarea șoferului, deconectarea acumulatorilor auto și sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Galerie imagini