Un septuagenar a necesitat îngrijiri medicale în urma unui accident rutier

Luni, 18 Decembrie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un septuagenar a necesitat ingrijiri medicale in urma unui accident rutier | imaginea 1 Un bărbat în vârstă de 75 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, vineri dimineață, 15 decembrie a.c., în localitatea Flămânzi. În eveniment a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că autoturismul era ieșit în afara părții carosabile, iar conducătorul auto fusese scos din mașină.

Acesta era conștient, a fost preluat de echipajul medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Salvatorii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria mașinii. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.