19 victime, în urma unui grav accident rutier

Joi, 25 Ianuarie 2024Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

19 victime  in urma unui grav accident rutier | imaginea 1 Marți, 23 ianuarie a.c., în jurul orei 13:45, pe DN69 s-a produs un accident rutier între un autocar în care se aflau 18 persoane și un autotren în care se afla doar conducătorul auto.

La nivelul județului a fost activat 𝗣𝗹𝗮𝗻𝘂𝗹 𝗥𝗼𝘀̦𝘂 𝗱𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗲. Salvatorii s-au mobilizat la fața locului cu următoarele forțe: 5 echipaje SMURD, dintre care două cu medic; 5 ambulanțe SAJ; 2 autospeciale de transport personal și victime multiple; 3 autospeciale de descarcerare; 2 autospeciale de stingere; 2 microbuze de transport personal și 1 autospecială de prima intervenție și comandă.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autocarului a rămas încarcerat, acesta având nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

După triajul medical și acordarea primului ajutor calificat, toate cele 19 persoane implicate au fost transportate către Spitalul Clinic Județean de Urgența ,,Pius Brînzeu” Timișoara, Spitalul Clinic Municipal de Urgență și Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Victor Popescu” Timișoara.