A ajuns cu mașina în șanț

Luni, 22 Ianuarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

A ajuns cu masina in sant | imaginea 1 Un bărbat în vârstă de 61 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț. Evenimentul s-a produs pe raza localității Brăești, duminică, 21 ianuarie a.c.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță.

Aceștia au constatat că șoferul era ieșit din mașină, fiind preluat de ehipajul medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autovehiculului. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.