Impact devastator între două microbuze - 7 victime au ajuns la spital

Joi, 18 Ianuarie 2024Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Impact devastator intre doua microbuze    7 victime au ajuns la spital | imaginea 1 Marți noaptea, la ora 02:48, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a fost alertat despre producerea unui accident rutier între 2 microbuze, la ieșire din localitatea Ileanda spre Dej. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului Sălaj a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost alocate de urgență: 6 ambulanțe de prim ajutor, 2 ambulanțe cu medic, o autospecială transport persoane și victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă. În accidentul rutier au fost implicate 13 persoane, dintre care 3 erau încarcerate.

În urma evenimentului au rezultat 7 victime, de cod galben, care au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Dintre acestea, 4 victime au fost transportate la UPU Dej, iar 3 la UPU Zalău. Planul Roșu a fost dezactivat la ora 05:02.

Impact devastator intre doua microbuze    7 victime au ajuns la spital | imaginea 2