Mamă și fiu, salvați de pompieri după ce s-au răsturnat cu mașina într-o râpă

Joi, 11 Ianuarie 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Mama si fiu  salvati de pompieri dupa ce s au rasturnat cu masina intr o rapa | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o ambulanță SMURD tip B2 pentru asigurarea evaluarea, acordarea primului ajutor și transportul la o unitate medicală a victimelor unui accident rutier produs pe DJ 245, în apropiere de localitatea Drujești, comuna Băcani. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane, între care un minor.

La sosirea salvatorilor, a fost găsit un autoturism răsturnat într-o râpă, conducătoarea auto și fiul acesteia, în vârstă de 16 ani, fiind deja evacuați. Victimele au fost evaluate și au primit primul ajutor în ambulanța SMURD.

Minorul prezenta un traumatism cranio-cerebral și acuza dureri la membrul superior stâng, în timp ce mama acestuia (40 ani) a fost diagnosticată, preliminar, cu un traumatism cranio-facial ușor. Cele două persoane au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal “Elena Beldiman” Bârlad.