O femeie și 4 copii, printre victimele unui accident rutier

Joi, 25 Ianuarie 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

O femeie si 4 copii  printre victimele unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au fost alertați duminică dimineață, 21 ianuarie a.c., pentru a interveni la un accident rutier petrecut pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Brăișoru.

La fața locului au fost trimise o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aeromedical Jibou. Echipajele operative, ajunse la locul accidentului, au găsit un autoturism și un microbuz avariate, cu câte o persoană încarcerate în acestea.

Imediat s-au întreprins operațiuni de descarcerare și extragere a celor doi bărbați rămași blocați în autovehicule, ulterior fiind predați în stare stabilă echipajelor medicale pentru a fi transportați la spital.

Totodată, o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și 4 copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați la fața locului și transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări, aceștia erau în stare stabilă.

Galerie imagini