Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier

Marți, 02 Ianuarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Trei persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii Punctului de Lucru Bretea Română și cei ai Detașamentului Hunedoara au intervenit, sâmbătă, 30 decembrie a.c., cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD, în apropiere de localitatea Călan (E 79), unde a avut loc un accident rutier.

În sprijinul pompierilor, pentru misiune au fost alocate și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean. La fața locului, echipajele operative au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, rezultând 3 victime.

Pentru două dintre acestea a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi extrase în siguranță dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor.

Cele 3 victime (doi bărbați în vârstă de 45, respectiv 56 de ani și o femeie în vârstă de 54 de ani) au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului și, ulterior, au fost transportate conștiente și cooperante, la spitalele din Hunedoara și Deva, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Totodată, la locul accidentului, pompierii au asigurat măsurile specifice de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel de situații.

Galerie imagini