Trei victime, în urma unei coliziuni pe autostrada A1 București-Pitești

Luni, 08 Ianuarie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Trei victime  in urma unei coliziuni pe autostrada A1 Bucuresti Pitesti | imaginea 1 Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, miercuri seară, 3 ianuarie a.c., pe A1 București-Pitești. Evenimentul a avut loc la km 32, pe sensul de mers spre Pitești, în zona localității Bolintin Vale, fiind implicate trei autoturisme.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și ISU București-Ilfov, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, o unitate de terapie intensivă mobilă, o ambulanță SMURD și una SAJ.

Trei bărbați au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spitale din capitală. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor, iar cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, ISU Giurgiu recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte toate regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.