Un microbuz cu adulți și copii s-a răsturnat pe marginea drumului

Joi, 18 Ianuarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Un microbuz cu adulti si copii s a rasturnat pe marginea drumului | imaginea 1 Marți dimineața, 16 ianuarie a.c., în jurul orei 07.00, un microbuz în care se aflau 8 persoane (7 pasageri și conducătorul auto), printre care și 3 copii, s-a răsturnat pe marginea drumului care face legătura dintre comuna Balșa și orașul Geoagiu.

La ora 07.09 a fost activat Planul Roșu de Intervenție și au fost suplimentate resursele umane și tehnice pentru această misiune.

Salvatorii au intervenit cu 2 ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, o autospecială prevăzută cu modul de descarcerare și una pentru transport personal și victime multiple.

De asemenea, la fața locului a intervenit și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. În urma accidentului, pentru 3 persoane adulte, conștiente, a fost nevoie de ajutor medical.

Au fost preluate de echipajele SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Județean și au fost transportate la Spitalele din Orăștie și Deva pentru a li se acorda asistență medicală de specialitate.

Celelalte 5 persoane aflate în microbuz nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat la ora 07.51.