O șoferiță septuagenară a ajuns la spital în urma unui accident rutier

Joi, 08 Februarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O soferita septuagenara a ajuns la spital in urma unui accident rutier | imaginea 1 O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs pe DN 29 A, în localitatea Horlăceni, miercuri dimineață, 7 februarie a.c. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau un bărbat și o femeie, soț și soție.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că persoanele erau ieșite din mașină, iar conducătoarea auto, o femeie de 75 de ani, avea nevoie de ajutor medical.

Aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autovehiculului. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

ℹ️ Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.