Victime cu politraumatisme, soldate în urma unui accident rutier

Vineri, 02 Februarie 2024Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Victime cu politraumatisme  soldate in urma unui accident rutier | imaginea 1 Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Deva au intervenit, marți, 30 ianuarie a.c., la un accident rutier produs pe autostrada A1, la km. 380, pe porțiunea Deva - Ilia.

În accident au fost implicate 2 autoutilitare. În autovehicule, poziționate în urma accidentului la aproximativ 100 metri unul de celălalt, se aflau, în total, 4 persoane: 3 persoane într-o autoutilitară implicată, iar în celălalt autovehicul se afla doar conducătorul auto.

Echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, o ambulanță SMURD și cu o Autospecială pentru Transport Victime Multiple. În sprijin a sosit o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului, toate cele 4 persoane au suferit diferite leziuni, dar au fost conștiente și cooperante și li s-a acordat asistență medicală de către echipajele de prim ajutor.

Două persoane prezentau traumatism cranio-cerebral, o persoană avea o fractură (toate trei dintr-o utilitară implicate în accident), iar cea de-a patra, conducătorul auto aflat singur la volanul uneia dintre autoutilitare, a suferit traumatisme în zona umărului.

După acordarea primului ajutor medical, ambulanța SMURD, Autospeciala pentru Transport Victime Multiple și ambulanța S.A.J. au transportat persoanele rănite la Unitatea de Primiri Urgențe – Deva.

Pompieri militari au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului. Circulația s-a desfășurat cu restricții de viteză, pe o singură bandă a sensului de mers. Organele abilitate urmează să stabilească, exact cum s-a produs accidentul.

Galerie imagini