Victime cu politraumatisme în urma unui accident rutier

Joi, 29 Februarie 2024Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Victime cu politraumatisme in urma unui accident rutier | imaginea 1 Marți după-amiază, 27 februarie a.c., în jurul orei 18.25, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, respectiv 8 persoane, 3 într-un autovehicul, 5 în celalalt.

La ora 18.28, a fost activat Planul Roșu de intervenţie în zona Oltenița, fiind prealertate celelalte subunităţi din apropiere.

S-au deplasat rapid la locul intervenţiei o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD de la garda Budești și o autospecială SMURD de la Detaşamentul Oltenița, dar și patru ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Dintre cele opt persoane, doar trei victime prezentau TCC minor, dureri abdominale și dureri la nivelul membrelor inferioare, celelalte cinci persoane nu aveau nevoie de îngrijiri medicale.

La ora 18.47 s-a dezactivat Planul roșu! Cele 3 persoane cu traumatisme au fost preluate de către echipajele SMURD și SAJ si transportate la unități spitalicești, două dintre acestea la Spitalul din municipiul Oltenița și una la un spital din Capitală. Celelalte 5 persoane, fără mărci traumatice evidente, au rămas la locul intervenţiei.

Galerie imagini