Coliziune între o mașină și un camion

Luni, 25 Martie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Coliziune intre o masina si un camion | imaginea 1 O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, 22 martie a.c., pe DE 58, în apropierea localității Zăicești. În eveniment au fost implicate un autoturism și un camion.

La fața locului au fost direcționați pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Salvatorii au constatat că toate persoanele erau ieșite din mașini, iar un tânăr de 21 de ani, aflat în autoturism, avea nevoie de ajutor medical. Acesta a fost scos din interior de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani aflat în apropierea evenimentului rutier.

El a fost preluat conștient de echipajul TIM-SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

‼️Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

Galerie imagini