Un mort și un rănit într-un tragic accident rutier

Sâmbătă, 30 Martie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un mort si un ranit intr un tragic accident rutier | imaginea 1 Conduceți prudent! Un accident rutier a avut loc luni dimineață, 25 martie a.c., pe DJ296, în apropierea localității Roma. În eveniment a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului.

La fața locului a ajuns, în cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului Botoșani cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Salvatorii au constatat că în interiorul autoturismului se aflau doi bărbați, de 42 și 48 de ani, ambii fiind scoși din mașină de trecători. Bărbatul de 48 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, fiind aplicat imediat protocolul de resuscitare.

Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Celălalt pasager a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate. Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicul. Cazul a rămas în atenția Poliției.