Grav accident rutier cu multiple victime

Vineri, 05 Aprilie 2024Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Grav accident rutier cu multiple victime | imaginea 1 Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, marți, 2 aprilie a.c., pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și de prim ajutor medical la un accident rutier produs pe raza localității Bujoreni.

S-au deplasat de urgență la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, precum și 3 ambulanțe SAJ.

În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz, un autoturism și un autocamion, care transporta cherestea, precum și 7 ocupanți, dintre care 2 încarcerați/blocați în microbuz.

Persoanele încarcerate/blocate (una blocată și una încarcerată) au fost extrase cu celeritate de salvatorii vâlceni și au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului.

În urma coliziunii au rezultat patru victime, 3 adulți și un minor (toate din microbuz), dintre care una în stare gravă (persoana încarcerată, de sex feminin), care au fost transportate la UPU Vâlcea de către echipajele SMURD și SAJ. Pompierii militari au asigurat și măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.

Galerie imagini