O mașină a derapat și a avariat un contor de gaze

Vineri, 05 Aprilie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O masina a derapat si a avariat un contor de gaze | imaginea 1 Pompierii dorohoieni au fost solicitați să intervină, marți, 2 aprilie a.c., în localitatea Broscăuți, acolo unde un autoturism a părăsit partea carosabilă și a avariat un contor de distribuție a gazelor naturale.

La caz a ajuns, în cel scurt timp, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Deoarece se simțea miros puternic de gaz, pompieri au asigurat perimetrul și au evacuat șase persoane care locuiau în casele din zona respectivă. Și circulația pe stradă a fost oprită până când o echipă de muncitori a furnizorului de utilități a sistat alimentarea cu gaz.

Cele două persoane care se aflau în autoturism, în momentul producerii evenimentului, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic.

O masina a derapat si a avariat un contor de gaze | imaginea 2