O mașină s-a răsturnat, în urma unui accident rutier

Luni, 08 Aprilie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

O masina s a rasturnat  in urma unui accident rutier | imaginea 1 O persoană a fost rănită într-un accident rutier produs pe raza localității Strahotin, vineri dimineață, 5 aprilie a.c. În eveniment a fost implicat un singur autoturism în care se aflau două femei.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat cele două persoane erau ieșite din mașina care era răsturnată pe cupolă. O femeie, în vârstă de 82 de ani, a fost preluată de echipajul medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autovehiculului. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Pentru a preveni astfel de evenimente, pompierii recomandă conducătorilor auto să dea dovadă de prudență la volan, să respecte regulile de circulație pentru propria lor siguranță, dar și a celorlalți participanți la trafic!

Galerie imagini