Tragedie pe șosea - 3 morți și 5 răniți într-un accident rutier

Vineri, 05 Iulie 2024Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Tragedie pe sosea   3 morti si 5 raniti intr un accident rutier | imaginea 1 Tragedie, marți seară, 2 iulie a.c., pe DN6, între localitățile Valea Plopilor și Stâlpu. Trei persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier, iar alte cinci au ajuns la spital. În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 10 resurse medicale, dintre care trei cu medic (trei de la ISU Giurgiu, una de la SAB-IF, una de la ISU B-IF, una de la SAJ Teleorman, patru SAJ Giurgiu) și un echipaj de pompieri cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare.

Trei bărbați au fost găsiți în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, acestea nu au avut rezultat. Alte cinci persoane, în vârstă de 14, 17, 19 și 38 de ani au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spitale din capitală.

La caz au intervenit pompierii din cadrul Stației Mihăilești, Detașamentului Bolintin Deal, Gărzii de Intervenție Roata de Jos, Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov și Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu și Teleorman.