Un mort și 3 grav răniți în urma coliziunii cu un copac

Duminică, 17 Iulie 2016Călărași
Sursa Foto: ISU Călărași

Un mort si 3 grav raniti in urma coliziunii cu un copac | imaginea 1 Luni, 20 iunie a.c., ora 18.08, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localității Frumușani, pe DN 4, la km 34, la un grav accident rutier, după ce un autoturism de teren (înmatriculat în municipiul București) a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, rezultând patru victime, dintre care una decedată.

La sosirea echipajelor de intervenţie la locul accidentului, în autoturismul puternic avariat în urma impactului violent se aflau patru persoane încarcerate, două de sex masculin și două de sex feminin.

Echipajul de descarcerare a intervenit cu echipamentele din dotare și a extras persoanele blocate în autovehicul. Două dintre victime, ambele de sex feminin, au fost preluate de echipajele S.A.J. sosite la locul accidentului și transportate la spital.

O a treia victimă de sex masculin a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată la un spital din Capitală, iar pentru cea de-a patra persoană nu s-a mai putut face nimic, aceasta fiind declarată decedată de către medic.

Galerie imagini